.::. šoderplac .::.

 • .::. Od bobniča do možganov .::.

New Zealand, here we come.

Objavil bostopor, dne Sreda, December 2, 2009

Prišel je december in z njim mesec oddiha. Možgančke peljem na pašo na drug konec sveta, zato bo blog do konca leta sameval. V tem času bom pridno fotografiral in užival v raziskovanju, tako da za nove objave vam ni treba skrbeti – materiala bo!.

Skratka, od rodne dežele kiwijev in all blacksov me ločita dva dneva letaliških jag in skupaj 24 ur čistega letenja1. Komaj čakam :)

New Zealand.

New Zealand

Vir fotografije: Nasa


. . : : . . : : . . : : . . : : . . : : . . : : . . : : . . : : . . : : . . : : . . : : . .
 1. beri: prisilnega sedenja. Že v kinu včasih komaj film presedim, kaj šele to []

. . : : . . : : . . : : . . : : . . : : . . : : . . : : . . : : . . : : . . : : . . : : . .
 • Share/Bookmark

7 odgovorov v “New Zealand, here we come.”

 1. Ana pravi:

  Srečno, Sandi! V mislih bom s tabo in držala bom pesti, da se ti vsa pričakovanja glede te poti izpolnijo in da domov prineseš goro super fotk in krasnih spominov. Januarskih objav se pa seveda veselim že zdaj. :) ))

 2. aby pravi:

  Čist po Slovensko bom napisal: Fovš sem ti!!! Veliko dogodivščin ti zelim!

 3. Petra pravi:

  Kdo nam bo pa zdaj polepšal kak meglen dan s sijajnimi fotkami :-)

  Zdaj pa resno, srečno pot ti želim. Uživaj, pa pazi nase.

 4. seamus pravi:

  Pa sj na avionu ni tako hudo :twisted: . Najprej se ga napiješ, potem spiš in samo zadnje 10 ur je pa res muka (pr men je blo zadnje 6 ur muka, ker je bilo 20 ur).

 5. Filip pravi:

  Sve najbolje … pričat ćeš kakve su Novozelanđanke ;) mi zauzeti volimo slušati te ribičke priče :) još ako bude kakav fotosession ….. fijuuu

 6. Mari pravi:

  Srečni, no šele danes sem pogledala tvoj blog. Ja kot pravi Aby skoraj sem ti fovš, pa to ni ravno lepo. Bom pa potem uživala vtvojih stvaritvah. Še enkrat SREČNO!!!

 7. bostopor bostopor pravi:

  @Ana: Trdi disk se kar pridno polni, ceprav prenasati 8 giga fotk zna kar trajati na racunalnikih v hostlih. Zaenkrat se pa kar uspesno slepam. Nahajava se v okolici Mt. Cooka in upava, da nama bo jutri vreme naklonjeno, da opraviva s planiranim trekingom. NZ je pa res fantasticna drzava z neverjetnimi pokrajinami, zivalmi (pingvini, albatrosi, tjulni, itn) in seveda zelo prijaznimi ljudmi. Hvala za zelje. Upam, da boste uzivali v bodocih fotopisih vsaj toliko, kolikor se trenutno imam fajn.

  @Aby: Pa ja ne bos tipicen Slovenec? :)

  @Petra: Saj bodo kmalu sledile nove in zanimivejse. Kdor caka, docaka.

  @Seamus: Ha ha, nama je sicer cas relativno hitro minil, ampak hrana je pa bila obupna. Vse kar so ti prinesli (pa ceprav je imelo razlicen izgled) je bilo enakega okusa. Plastika rulz.

  @Filip: Svakako. Uz pivo cemo lipo popricati kao u stara vremena :)

  @Mari: Hvala za zelje. Se bom potrudil, da bo berljivo in seveda gledljivo ;)